Fälttävlan
25 december 2013 07:51

Nytt pris till Frida Andersén

Frida Andersén har haft ett riktigt jubelår och när året lider mot sitt slut kan hon även lägga priset som Gästriklands bästa idrottskvinna 2013 till samlingen.

Nytt pris till Frida Andersén
Frida Andersén har fått många pris under 2013. Här på Ryttargalan med Ridsports pris som Årets komet.

– Få se. Jag var ju hemma i Sverige ett tag och fick först pris som Årets prestation på den lokala ridsportgalan i Läkerol Arena. Sedan på den stora Ryttargalan på Berns så fick ju vi i fälttävlanlaget priset Årets Bragd/Prestation. Jag blev framröstad som Årets komet av tidningen Ridsport – och framför allt blev min häst Herta Årets häst. Det tyckte jag nästan var mest roligt. säger Frida till Arbetarbladet.

Nu är Frida, från Hofors men numera baserad hos Sara Algotsson Ostholt i Tyskland, också Gästrikslands bästa idrottskvinna. Och hon är det för andra året i rad. Denna gång får hon priset för lagsilvret på EM i Malmö, där hon startade först i det svenska laget skriver tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden