Sportnytt
28 november 2018 06:00

Unga får chansen när Global Champions Tour kommer till Stockholm

InternationelltNär Global Champions Tour har svensk premiär i samband med Stockholm Horse Week nästa år får unga ryttare chansen att tävla under meetinget. Detta tack vare att Stockholm Horse Week har inlett ett samarbete med Lövsta Future Challenge.

Unga får chansen när Global Champions Tour kommer till Stockholm
Till sommaren får Sverige och Stockholm besök av GCT-cirkusen. Pressbild

Samarbetet med Lövsta Future Challenge gäller både hoppning och dressyr och innebär att U25-ryttare från Europa bjuds in för särskilda klasser i dressyr och hoppning.

– Vi har en passion för att ge talangfyllda unga ryttare och hästar chansen att utvecklas i en internationell miljö. Nu när Stockholm får en helg med väldseliten på plats tycker vi de det är fantastiskt att unga ryttare kan bli en den av det, säger Antonia Ax:son Johnson, ägare till Lövsta Stuteri som står bakom satsningen, i ett pressmeddelande.

Global Champions Tour går på Stockholms stadion den 13-16 juni och är ett samarbete med mer folkliga Stockholm Horse Week.

Biljetterna till GCT i Stockholm börjar säljas onsdagen den 29 november.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden