Blogg
13 december 2013 14:30

Globen i miniatyr

Som jag nämnde i mitt förra blogginlägg avslutade jag mitt äventyr i Tyskland med att rida CSI3* Poznan. Det var en väldigt trevlig tävling med en härlig atmosfär. På förmiddagarna och eftermiddagarna var det showinslag och lördag och söndag var det fullsatt på läktarna. Arrangemanget gav nästan känslan av Globen tävlingarna i miniatyr.

Jag startade tre hästar under helgen. Henrik som själv var på plats och tävlade hjälpte mig i samtliga klasser. Det kändes bra att ha honom på plats. Jag fick en massa bra tips kring bangång och framhoppning som jag med all säkerhet kommer ha mycket nytta av i framtiden. Höjdpunkten under helgen var Javas 1,60-debut. Det kändes som ett optimalt avslut på tävlingssäsongen.

Väl hemma i Sverige är det dags att hitta tillbaka till vardagen. Hästarna som varit med i Tyskland får nu lite välförtjänt vila under jul och nyår. Catrien Z åkte efter tävlingarna i Polen med tillbaka till Tyskland för att tränas och tävlas av Henrik en tid framöver. För min del blir det att sätta igång hästarna som varit kvar på hemmaplan för att ha dom igång till nästa tävlingssäsong.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden