Ridsport TV
27 juni 2016 08:25

Good vibrations med Tinne

Tinne Vilhelmson Silfvén segrade i Rotterdams största klass CDIO5* kür med Don Auriello till tonerna av ett nytt arrangemang signerat kürmästaren Cees Slings. Kom i måndagsform med Tinne och Antons Good vibrations - feelgood känsla hela dagen i magen.

Good vibrations med Tinne

Youttube-klippet kommer från en holländsk sportkanal och börjar med det holländska ekipaget Diederik van Silfhout och Arlando N.O.P som blev slagen, om än knappt, av Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello.

För att komma direkt till Tinne och hennes Antons dans till Beach Boys toner som Good Vibrations och God only knows gå fram till 9 minuter in i klippet så börjar deras ritt där.

 
Kürens musik har arrangerats av Cees Slings och Tinne har arbetat fram programmet tillsammans med Louise Nathorst under flera månader. Resultatet ser vi här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden