Hoppning
6 april 2019 12:53

Goodin och Fuchs i vinnartagen i LFC-finalen

LFCI morgon ska den slutliga vinnaren av Lövsta Future Challenge Jumping för unga hästar koras. Bruce Goodin med Ecs Chacco Blue Jr och Martin Fuchs med Ghost de Reville har hittills varit vassast med varsin seger på GHS.

Goodin och Fuchs i vinnartagen i LFC-finalen
Lövstafamiljens Antonia Ax:son Johnson och Alexandra Mörner gratulerar Martin Fuchs och Ghost de Reville till segern i lördagens LFC-klass. Foto: Roland Thunholm

Finalen av Lövsta Future Challenge Jumping för unga hästar, födda 2012, består av tre klasser i Scandinavium. De svenska ekipagen har kvalat genom topplaceringar i Breeders Trophy och Champion of the Youngsters och totalt 16 ekipage gör upp på GHS.

Tre SWB-hästar toppade i inledningen. Bruce Goodin och Ecs Chacco Blue Jr (SWB, e Chacco-Blue-Radiator, uppf Elise Fredriksson och Carl-Walter Fox, äg Jeff Bork) vann den första 1,30-klassen.

Strax efter kom Sofia Björserud med egna uppfödningen, Cardento-sonen Cardigan (SWB, e Cardento-Jupilot, uppf/äg Sofia Björserud), och Olof Smith med Cardento-dottern Tiamathara (SWB, e Cardento-Empire, uppf/äg Martin Risberg).

Fyra då var Martin Fuchs och Ghost de Reville (SBS, e President-Orlando), men i lördagens tidshopppning över 1,35-hinder var de i topp. André Brandt och Thelma Hästak (SWB, e Heartbeat-Comes van de Heffinck, uppf/äg Hästak AB) var bästa svenska ekipage i lördagens klass på fjärde plats.

Under söndagen koras vinnaren genom en 1,40-hoppning.

Resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden