Sportnytt
4 juli 14:36

Hallå där Sara Nilsson – ny bloggare på Ridsport

Lära känna bloggfamiljenSara Nilsson är unghästutbildare och ny bloggare hos oss på Ridsport med start nu på lördag, då hon också beger sig till Falsterbo med en av unghästarna.

Hallå där Sara Nilsson – ny bloggare på Ridsport
Sara Nilsson är ny bloggare på Ridsport. Här syns hon på Elmia i fjol med Norton Ml. Foto: Kim C Lundin

Vem är du?

– Jag heter Sara Nilsson och jobbar sedan 20 år som unghästutbildare. Min bas är här på gården i Kristianstad i Skåne där vi har 25 hästar i träning. Vår specialitet är inridning och inhoppning av unga hästar, vi rider in cirka 20 till 30 varje år. Jag har utbildat hästar upp till 150, men nu, med två små barn här hemma, är mitt fokus unghästar. Man kan inte göra allt utan det gäller att välja inriktning och specialitet.

Vilka kommer vi få lära känna i bloggen utöver dig?

– Hela mitt team som består av tre fantastiska medarbetare, Filip. Rebecka och Christin. 

Vad gör ni just nu?

– Många av hästarna är ute på bete och så förbereder vi den som ska till Falsterbo i nästa vecka, liksom de unghästar som vi matchar till championat och 3-årstest.

Vilka ämnen brinner du för att skriva om i bloggen?

– Jag är inte rädd för att sticka ut näsan och säga vad jag tycker. Samtidigt anser jag det viktigt att också vara självreflekterande, i mitt första inlägg skriver jag till exempel om när jag för att jag inte lyssnade in hästen brände en unghäst i Falsterbo för 15 år sedan. Det blir en mix av egna erfarenheter och reflektioner och ni läsare får gärna också höra av er med förslag!

Sara Nilssons blogg publiceras från och med denna vecka på lördag, håll utkik på sajten och i sociala medier!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden