Sverige
20 januari 2022 19:00
Ridsportplus

Händer i januari och februari

KalendariumRidsportåret rivstartar med Baltic cup, ridskolechefsträff och företagsutveckling. Här hittar du kalendariet med de viktigaste händelserna i ridsportvärlden de kommande veckorna.

Händer i januari och februari
Den 25 januari arrangerar Mittsvenska Ridsportförbundet en föreläsning på temat föreningsutveckling - Lotta Hillbom är det som föreläser. Foto: Anna Nyberg

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

20 januari: Baltic cup

Ponnyryttare och unga hästryttare i Norden samlas till årets första Baltic cup i danska Herlufmagle. Pågår till 23 januari

21 januari: Ridskolechefsträff

Västmanlands och Södermanlands Ridsportförbund arrangerar träff med erfarenhetsutbyte för ridskole- och verksamhetschefer.

25 januari: Föreningsutveckling

Mittsvenska Ridsportförbundet arrangerar föreläsning med Lotta Hillbom på temat föreningsutveckling. Föreläsningen ingår i en serie.

27 januari: Strömsholms Winter Open

Hopptävlingar upp till femstjärnig nivå med ATG Riders League och Arena Youth Tour. Pågår till 30 januari

29 januari: Hästvälfärdsdagen

Skånes Ridsportsförbund arrangerar en dag i välfärdens tecken med föreläsningar av veterinär Ylva Rubin, forskningschefen Karin Morgan och veterinären och docenten Katarina Nostell. Dagen blir digital och är gratis för medlemmar.

30 januari: Hästgymnasium i norr

Realgymnasiet startar gymnasieutbildning om hästhållning i Luleå till hösten, och presenterar sin utbildning på ett öppet hus hos Luleå Ridklubb.

10 februari: Hoppning i Borås

Hopptävlingar med sista chansen att kvala till finalen i ATG Riders League och Arena Youth Tour. Pågår till 13 februari.

10 februari: Deadline

Sista ansökningsdag till hästinriktade gymnasieprogram på Flyinge och Strömsholm. Andra gymnasier med hästinriktade utbildningar har sista ansökan på olika datum under februari.

12 februari: Startskottet i fälttävlan

R&B Eventer bjuder in till en uppstart av fälttävlansåret med föreläsningar av veterinärer och en paneldebatt om fälttävlans framtid. Föranmälan krävs.

Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 1/2022.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden