Dressyr
2 juli 2018 11:49

Häng med hem till Carl Hester

FilmklippLegendariska Grand Prix-hästar, påfåglar, hönor och hundar - det finns mycket att se hemma hos Carl Hester. Följ med på en guidad tur där Carl visar upp stallarna och omgivningarna i det vackra Gloucester.

Häng med hem till Carl Hester
Följ med på en guidad tur hemma hos Carl Hester. Foto: Noëlle Floyd/Roland Thunholm

Den legendariska brittiska OS-ryttaren Carl Hester visar upp sitt vackra och välplanerade hem för Noëlle Floyd. Här berättar Carl om sin kärlek till alla sorters fåglar – det finns ett helt gäng påfåglar och hönor hemma på gården – han visar upp de vackra stallarna, bostadshuset som är byggt av ett gammalt sjukhus och ridbanan som håller OS-mått.

Dessutom ridhuset med ena långsidan öppen, och inte minst hagarna där Grand Prix-hästarna går tillsammans. Häng med när Carl guidar runt på gården – och missa inte vårt stora reportage om Carl Hester i Ridsport nummer 12 som finns att läsa i vår E-tidning här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden