Dressyr
18 mars 2019 06:00

Härlig trippel för Louise Etzner Jakobsson

Internationellt Svenska pararyttaren Louise Etzner Jakobsson lämnar Danmark och Blue Hors med tre segrar av tre möjliga.

Härlig trippel för Louise Etzner Jakobsson
Louise Etzner Jakobsson. Arkivbild: Roland Thunholm

Louise Etzner Jakobsson och Zernard (SWB f 2003 e New Balance-Lester, uppf Ann-Christine Larsson och Bengt Ohlsson, äg Katarina Qvarnström) tog full pott i helgens trestjärniga meeting på Blue Hors tävlingar i Randböl, Danmark.

Det började med en seger i fredags, och fortsatte i samma stil på lördagen för att avslutas med en finfin kür på söndagen som också ledde till seger.
– Nu i küren kunde jag till och med le under uppvisningen, säger Louise Etzner Jakobsson till Svenska Ridsportförbundet efter en kür med härligt flyt.

Resultaten från tävlingarna i Danmark får räknas till kvalet till paralympics i Tokyo nästa år. Louise Etzner Jakobsson fick 74,475 procent för söndagens kür och hölls som etta av samtliga domare. Küren hade åtta startande.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden