Sverige
17 februari 2022 08:58

Hästföretagarforum ställs in

InställtHästföretagarforum, seminariedagen som brukar arrangeras i samband med Gothenburg Horse Show och EuroHorse, ställs in. Planen var att genomföra forumet trots inställda tävlingar, men nu kastar man in handduken.

Hästföretagarforum ställs in
Seminariedagen Hästföretagarforum ställs nu in på grund av för få sålda biljetter. Foto: Anna Nyberg

En vecka innan Hästföretagarforum skulle äga rum kan arrangörerna konstatera att ”biljettförsäljningen inte motsvarar förväntningarna” och man har därför tagit beslut om att ställa in årets upplaga.

– Det är förstås tråkigt, men om Hästföretagarforum inte kan vara den mötesplats för kunskap, inspiration och nätverkande som är seminariedagens signum, så är det bättre att ställa in och genomföra forumet när de rätta förutsättningarna finns, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum, i ett pressmeddelande.

Gothenburg Horse Show och EuroHorse går av stapeln 22-26 februari 2023, och Hästföretagarforum är då tillbaka på Gothia Towers torsdagen den 23 februari. Enligt pressmeddelandet kommer de som köpt biljetter till årets forum att kontaktas och få tillbaka sina biljettavgifter.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 90 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden