Ridsport Play, Sport
24 november 2023 11:32

Hedin och Holmén kommenterar hästfesten i Friends på tv

SHIS 2023Det blir mängder med timmar från årets Sweden International Horse Show hos TV4. Kanalen har dessutom laddat med högprofilerade experter som Carl Hedin och Stephanie Holmén.

Hedin och Holmén kommenterar   hästfesten i Friends på tv
Show är en stor del av Sweden International Horse Show varje år och finns med i TV4:s tablå. På bilden Alizeé Froment och hennes dotter Louise under showen i Friends Arena förra året. Foto: Roland Thunholm

TV4 sänder i flera olika kanaler från Sweden International Horse Show och sändningarna börjar redan på torsdag kväll med hoppning.

Sändningarna är fördelade mellan TV4, TV12 och TV4 Play och det mesta täcks in med TV4 Play som den dominerade kanalen. Detta berättas i ett pressmeddelande.

Tv-kanalen har också laddat upp med starka profiler som experter. Det handlar om Carl Hedin som studioexpert, Marina Mattsson som expertkommentator i dressyr, Stephanie Holmén som expertkommentator i hoppning, Johan Dengg som expertkommentator i körning och Ludwig Svennerstål i inomhusfälttävlan.

I klippet nedan kan du se när några av kommentatorerna gästade TV4 på fredagen.

Tävlandet och showandet i Friends börjar på torsdag 30 november och slutar söndag 3 december.

Ridsports samlade förhandsrapportering inför SIHS 2023.

Webbplats, Sweden International Horse Show
TV4 Play
Tablå, TV4 och TV12

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden