Hoppning
20 juni 12:24

Heed och Lindelöw toppade i 7-Starsavslutningen

NationelltUnder Gothenburg Summer Tour, som avgjorts under sex dagar, har det sista kvalet samt en delfinal ridits i 7-Stars 1,50-tour. Nu återstår det att se vilka som väljer att rida finalen under Falsterbo Horse Show.

Heed och Lindelöw toppade i 7-Starsavslutningen
Linda Heed toppade måndagens 1,50 i 7-Star. Foto: Zahlo Photo

I måndagens sista kval i 1,50-touren toppade Linda Heed och Skylander VS (SWB val f-14 e Stolzenberg-Cassini II, uppf/äg Viksbergs Säteri) som överlägset snabbast bland de felfria.

När det var dags för delfinal under onsdagen var det Douglas Lindelöw som drog det längsta strået i sadeln på Charlie’s Way (OS val f -13, e Chacco-Blue-Robin II Z, uppf Gestut Lewitz, äg Sunset Stables).

Final i Falsterbo

De 14 bästa ryttarna i Swedish 7-Star 1,50-tour är nu kvalade till finalen, som rids under Falsterbo Horse Show. De får sällskap av ytterligare två ryttare, som utses av landslagsledningen. Ryttarna måste dock ha deltagit i 7 Star-kval under 2024.

Anmälan till Falsterbo Horse Show går ut den 25 juni, först därefter kan startfältet ta form – enligt arrangören bakom 7-Star är det ännu oklart vilka av de finalklara ryttarna som kommer att rida i Falsterbo.

På plats i Falsterbo står, förutom finalseger, fyra platser till de internationella femstjärniga klasserna på spel.

Poängställning i 1,50-touren inför finalen
Regler för 7-Star

Resultat 1,50 måndag
Resultat 1,50 onsdag

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden