Blogg
31 juli 2013 10:14

Hej igen

SM och unghästhoppning på Sundbyholm är avklarad. Arrangörerna gjorde ett fantastiskt bra jobb med de båda tävlingarna. Min insats i SM var bra men tyvärr inte tillräckligt bra. En bronsplats byttes ut mot en åttondeplats.

Bee Wonderful var matt och trött efter en veckas hetta och det borde jag förutsett. Vi fick ner de två sista hindrena. Det kändes inte speciellt svårt, vilket känns skönt, men luften var ur redan på första hindret. Jag har tagit med mig erfarenhet från detta, men är också väldigt glad för de övriga hästarnas vinster, placeringar och bra insatser. 

Nu bär det av till nationshoppningstävling i Bratislava, Slovakien. Tävlingarna börjar redan på torsdag och vi ska ha en temperatur på cirka 39 grader. Så nu får vi se om jag har dragit lärdom av den svenska sommarvärmen.

Det ska bli väldigt kul att rida lag igen. Nu var det länge sedan. Att rida lag är speciellt. Man har en helt annan sammanhållning med sina kollegor och det blir en helt annan press på sin egen prestation eftersom det påverkar andra. Det är också väldigt mycket roligare att vinna för det blir så många fler att dela framgången med. Sist jag tävlade i Bratislava vann vi nationshoppningen och gick upp i superligan. Det var bland det roligaste jag gjort i karriären.

Jag hoppas att jag kan få uppleva det igen tillsammans med Elin Jansson, Angelie von Essen, Johan Lundh och Anders Lidbeck.

Ta hand om varandra och ha ett extra öga på hur det går för oss.

Linda

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden