Dressyr
11 juni 2018 14:33

Helgens Intermédiaire-vinnare

Nationell dressyrUnder helgen har det ridits nationell dressyr vid Södra Umeå Ryttarförening och Gärds Ryttarförening. Charlotte Haid-Bondergaard deltog inte vid SM utan tog istället hem en av helgens Intermédiaire-segrar.

Helgens Intermédiaire-vinnare
En av helgens Intermédiaire-segrare var Charlotte Haid-Bondergaaard (arkivbild). Foto: Fredrik Jonsving

Även om dressyr-Sverige främst riktade blickarna mot Strömsholm och SM i helgen, reds det även nationell dressyr på andra ställen i landet. Eftersom många ekipage var på SM var startfälten av naturliga osaker ganska små.

I Umeå tog Pia Bolin två Intermédiaire I-segrar med Delicious. Vid Gärds Ryttarförening tog Erika Andersson hem segern i Intermédiaire I med Motown, och Charlotte Haid-Bondergaard vann Intermédiaire A med Dixiland.

Charlotte Haid-Bondergaard kunde inte delta vid årets SM med sin Roberto Des Frettes.
”Robban slog på sig sista tävlingen och vi fick göra en liten behandling. Då karenstiden inte räcker till SM så tänkte jag byta häst och starta en annan men jag ändrade mina planer”, skriver Charlotte om det uteblivna mästerskapet på sociala medier.

Segern med Dixiland ser hon som en milstolpe i deras gemensamma karriär. Charlotte köpte hästen som 2-åring i Holstein.
”Han var liten och fräck med glimten i ögat och jag förälskade mig direkt i honom”, förklarar Charlotte. Men hon berättar också att att allt inte varit en dans på rosor i arbetet med honom men att hon ser det som en ära att få rida denna häst.

A milestone further, we have come today! ☑ The day began with a victory? The beginning has not been so easy to take over such a fine horse?? @rasmushaidbondergaard and Henri Ruoste has done a wonderful job with him?? We bought him from Holstein as a two year old. I fell in love with him instantly❤ He was small and cheeky? It is a great honour for me to ride him? Thanks to my horse Owner that we Could keep him?? I ❤joo @helena_et and @eken17 En mil stolpe längre har vi tillsammans kommit i dag . Dagen började väldigt bra med en seger till oss! Det har inte varit en dans på rosor att ta över denna fantastiska häst som @rasmushaidbondergaard och Henri gjort ett fantastiskt arbete med. Vi köpte honom som 2-åring i Holstein. Han var liten och fräck med glimten i ögat och jag förälskade mig direkt i honom! Det är en ära att få ta över denna häst! All min kärlek till mina hästägare att jag fick behålla honom! ❤ @helena_et @eken17 Dears Sponsors ?? A big hug to you! @teamkrafft @schockemoehle_sports @lucofsweden @equipesaddles @amazonasueca @brilliantstallstro @k9competitionsweden @pharmalight @nipethorse @alfab_hastlastbilar @hogengardofsweden @litovetgoponypon @roecklequestrian @knytkalaset_dressyrutbildning @ginatricotequestrian #saabisadeln Photo @zandraahl.photography

Ett inlägg delat av Charlotte Haid-Bondergaard (@charlottehaidbondergaard)

Helgens Intermédiaire-segrare:

Södra Umeå Ryttarförening

Start- och resultatlistor

FEI Intermédiaire I (3): Pia BolinDelicious (SWB sto f-01 e Ragazzo-Partisan, uppf Kristina Nilsson) 65,147%
FEI Intermédiaire I (2): Pia Bolin Delicious (SWB sto f-01 e Ragazzo-Partisan, uppf Kristina Nilsson) 64,951%

Gärds Ryttarförening

Start- och resultatlistor

FEI Intermédiaire I (4): Erika AnderssonMotown (SWB val f-06 e Hip Hop-Ceylon, uppf Anna-Karin Fors) 67,402%
FEI Intermédiaire A (4): Charlotte Haid-BondergaardDixiland (HOLST hingst f-07 e Loutano-Reichsgraf, uppf Walter Huntenberg) 68,725%

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden