Hoppning
20 augusti 2018 14:42

Helgens nationella 1,45-vinnare

NationelltLinn Widmark och Jüri Sokolovski vann varsin 1,45-hoppning på nationella svenska tävlingar i helgen.

Helgens nationella 1,45-vinnare
Jüri Sokolovski och Mama Mia efter Breeders Trophy-segern 2016. I helgen vann ryttaren en 1,45-klass hos Henriksdals Ryttarförening tillsammans med Kataleis Isolde. ArkivFoto: Roland Thunholm

Under Värnamobygdens Ryttarförenings nationella tävlingar vann Linn Widmark huvudklassen över 1,45-hinder med winning round på söndagen tillsammans med Coleburn (SWB hingst f 2007 e Cardento-Everest, uppf Lars Sandström, äg WEXIM).

Ekipaget, som tävlar för Nääs Ryttarförening, var ett av sju som hade med sig noll fel till andra rundan. Där var det tre ekipage som satte en nolla till, och Linn Widmark var ungefär sex tiondelar snabbare än tvåan, Kinnekulle Hästsportklubbs Emelie Överlien/Niemeyer.

Linn Widmark la också beslag på tredje platsen tillsammans med Catrien Z. Klassen hade 20 startande ekipage.

Resultat, Värnamo

Även Henriksdals Ryttarförening har haft nationella hoppningar med en 1,45-klass som huvudklass. Det var 33 ekipage som gjorde upp och i resultatlistans topp kryllade det av ekipage från Österlens Ridklubb.

Allra bäst gick det för Jüri Sokolovski med Kataleis Isolde (SWB sto f 2010 e Diabeau van de Heffinck-Libero H, uppf Stall Katalei, äg Leif Lundqvist). Ekipaget satte en av fyra dubbelnollor i klassen och vann med ungefär en sekund tillgodo på tvåan, Shane Carey/Fecybelle.

Resultat, Henriksdal

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-