Dressyr
2 juni 2019 13:17

Helgens vinnare i Intermédiaire

NationelltDet har ridits flera Intermédiaire runt om i Sverige under helgen. Ridsport har koll på vinnarna!

Helgens vinnare i Intermédiaire
Anna Österberg och Rolecz i Friends. Arkivbild: Roland Thunholm

På nationella tävlingar hos Borås Fältrittklubb reds det en Intermédiaire I kür med åtta startande på lördagen. Dressage Club Ridsportförenings Anna Österberg vann tillsammans med sin egen Rolecz (SWB val f 2009 e Rosevelt-Calino, uppf Lena Nilsson) på 73,375 procent.

Resultat
Missa inte reportaget om Anna Österberg och Rolecz.

Meetingets Intermédiaire I med 20 startande vanns av Hogstaekipaget Sophie Fleming Tärnström/Raul 21 på 71,618 procent. Denna klass reds på fredagen liksom en Intermédiaire II som Tinne Vilhelmson Silfvén vann tillsammans med Esperance på 72,206 procent. 15 ekipage gjorde upp i klassen och Djursholmsryttaren Tinne Vilhelmson Silfvén var även tvåa med Etoine.

Resultat Intermédiaire I, Borås
Resultat Intermédiaire II, Borås

Jeanna Högberg vann lördagens Grand Prix i Borås.

Märsta Ridklubb hade en nationell Intermédiaire I med 13 startande på lördagen. Här tog Mantorpsryttaren Josefine Krönfeldt en dubbelseger. Hon vann med Xanadoo Vena på 67,99 procent och var tvåa med Miró.
Resultat, Märsta

Hos Hudiksvalls Rid o Ponnyklubb reds det en nationell Intermédiaire I på söndagens morgon. Det var fem startande och Timrå Hästsportförenings Lillemor Forsberg/Denver J vann med 69,363 procent.
Resultat, Hudiksvall

Malmö Ridklubb hade också en Intermédiaire I, detta på lördagen. Nio ekipage ställde upp och segern gick till Anita Roslund, Skönabäck Equestrian Club, som tillsammans med Fusion slutade på 71,618 procent.
Resultat, Malmö

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden