Hoppning
27 februari 2020 17:51

Henrik von Eckermann femma i 1,55 i Doha

InternationelltTre svenskar var felfria på hinder i torsdagens 1,55-hoppning i Doha. Snabbast av dessa var Henrik von Eckermann och Fancy Me som red in på en femteplats.

Henrik von Eckermann femma i 1,55 i Doha
Henrik von Eckermann blev bäste svensk i torsdagens 1,55-hoppning i Doha. (Arkivbild) Arkivbild: Roland Thunholm

Hoppvärldens blickar är nu riktade mot Doha i Qatar.

I torsdagens högsta klass gjorde alla fyra svenskarna bra ifrån sig. Evelina Tovek var först ut av svenskarna och slutade med 4 fel tillsammans med Winnetou de la Hamente Z. Peder Fredricson och Catch Me Not S var felfria på hinder men fick ett förargligt tidsfel.

Tredje svenska ryttaren ut, Annika Axelsson och W Diva Rosa MFS, satte nollan inom maxtiden, vilket dock inte räckte till en placering i det rutinerade startfältet. Henrik von Eckermann och Fancy Me satte en snabbare tid, 66,48 sekunder, och bärgade femteplatsen i klassen, som vanns av fransmannen Julien Epaillard och Virtuose Champeix som var i mål i tidshoppningen med tiden 64.09.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden