Hoppning
2 augusti 2020 10:13

Hugo Wihlmarks häst till Grevlunda

RyttarbyteHugo Wihlmark har förvaltat 6-årige T-Rex Plus åt uppfödaren och ägaren Erik M. Andersen. Nu annonserar bägge på Instagram att den mörkbruna valacken flyttar in på Grevlundagården. Ryttare blir Stephanie Holmén.

Hugo Wihlmarks häst till Grevlunda
Hugo Wihlmark och T-Rex Plus. Foto: Roland Thunholm

Som 4-åring reds T-Rex Plus av Amanda Ericsson i Champion of the Youngsters, där den unge valacken hade nedslag i kvalen men gick felfritt i consolation. Även Ellinor Liwing har gjort en start med hästen 2019 innan den togs över av Hugo Wihlmark. Han har främst tävlat den upp till 1,20, men för någon vecka sedan debuterade valacken i 1,30 på Granngårdens Riksmästerskap på Sundbyholm. Och ny flyttar alltså den unga hoppförmågan in i stallet på Grevlundagården.

”Jag är så glad över att få berätta att T-Rex Plus flyttar till Lisen och Peder Fredricson på Grevlundagården, och att förstaberidaren Stephanie Holmén tar över tyglarna. Stort tack till den mycket talangfulle unge mannan Hugo Wihlmark, T-Rex har utvecklats på ett så lovande sätt. Nu är det dags för ett nästa kapitel i hans karriär”, skriver uppfödaren och ägaren Erik M. Andersen på Instagram.

Han skriver också att T-Rex Plus är efter L’arc de Triumph-Diamant de Semmily-Paladin des Ifs-Garitchou xo undan Lolita SF från stolinjen Manuela.

Hugo Wihlmark tackar för förtroendet och annonserar samtidigt på Instagram att han nu har plats för ytterligare en häst.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden