Hoppning, Ponny
4 juni 2018 16:47

Ingemar Hammarström GP-tvåa i Nederländerna

Internationella framgångarUngdomshoppningen i Wierden avslutades med två svenska Grand Prix-placeringar.

Ingemar Hammarström GP-tvåa i Nederländerna
Ingemar Hammarström varvar häst och ponny med prima resultat. Arkivbild: Roland Thunholm

Förra veckans ungdomshoppning i Wierden, Nederländerna, satte punkt med Grand Prix-klasser. Ingemar Hammarström och Ocean Des As var dubbelt felfria och hoppade hem en andraplats i ponny-GP:n som hade 46 ekipage till start.

Joel Torstenson och Felix satte en av de snabbaste fyrafels-rundorna i juniorernas Grand Prix. Det räckte till placering 13 i klassen med nära 50 ekipage.

Ridsport, Hoppning
Joel Torstenson och Felix, här på väg mot en SM-medalj 2016, placerade sig i GP:n i Wierden. Foto: Roland Thunholm

Fler svenska placeringar den sista dagen ordnades av Ebba Danielsson/Bonita som fyra i 1,20-klassen i childrens lilla runda och av Erik Dahnelius/Demacoemba samt Julia Hallberg/Clann Lux Imp  som tog placering nio respektive elva i lilla rundans 1,35/1,40-klass för juniorer och young riders.

Tidigare under meetinget red Ebba Danielsson hem en seger med ponnyn Dynamite Spartacus och Alice Borglund vann childrens 1,25 med Caspian – läs mer om det och fler placeringar i tidigare artikel.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-