Hoppning
6 december 2016 12:50

Inget Bragdguld till Peder – två chanser kvar

Bragdguldet gick till golfaren Henrik Stenson. OS-tvåan Peder Fredricson har däremot fortfarande chans på två priser på Idrottsgalan och inte minst Jerringpriset där svenska folket röstar fram vinnaren.

Inget Bragdguld till Peder – två chanser kvar
Två chanser kvar!

Idel toppatleter som har levererat på sann bragdnivå var de hetaste kandidaterna till Bragdguldet. I dag klockan 13 offentliggjordes det att Bragguldet 2016 går till en annan stjärna än ridsportfansens favorit Peder Fredricson.

Bragdguldet, som den här gången går till Henrik Stenson, delas ut på Idrottsgalan och där kan Peder Fredricson fortfarande vinna pris som Årets manliga idrottare och Jerringpriset.

Jerringpriset röstas fram av svenska folket och det bar hela vägen till seger för Rolf-Göran Bengtsson 2011 då han vann med rekordstor marginal.

Vill du rösta på Peder Fredricson? Rösta genom att ringa ett telefonsamtal till 099-206 12. Du kan också rösta på Sveriges Radios hemsida här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden