Blogg
23 april 2012 13:32

Ja eller nej?

Vi hade en intressant diskussion igår kväll hemma. Min hästtjej hävdade att eftersom jag hämtar i stort sett sjuttiofem procent av min inspiration från henne och hennes liv så borde jag köpa en ny kavaj till henne. Idag kör vi en omröstning i frågan.

Jag såg att ännu en läsare som hade kommenterat  inte riktigt hade greppat det där med ironin i mina inlägg. Jag som tyckte att jag hade varit så tydlig. Jag är inte på ett enda sätt bitter över att Anna har ridning som intresse och livsstil. Sanningen är precis den motsatta.

Jag älskar ridsporten, om jag inte hade gjort det så hade jag faktiskt inte kunnat blogga om den. Det vore ju som ett straff om man skulle tvingas att dag ut och dag in skriva om något som man ogillar. Vad du än tror så tror du fel, och jag är inte bitter. Att hästvärlden däremot är totalt jäkla rubbad kommer jag fortsätta att skriva om länge, länge till.

I den diskussionen som vi hade hemma när Anna stönade över dumma kommentarer så dök det upp ett sidospår. Hon hävdade att eftersom jag baserar så mycket av mina texter på henne och på hennes liv så borde jag sponsra henne med en ny ridkavaj. Jag såg inte riktigt ser logiken i det resonemanget och då tyckte hon att jag skulle göra en omröstning av det.

Vi gör så att vi använder oss av de lite halvtöntiga tummarna här nedanför. Om du tycker att jag själv skall få välja när jag skall köpa presenter eller sponsra ridkavajer så klickar du på tumme upp. Om du däremot tycker att Anna har rätt, och att jag absolut borde följa hennes uppmaning och sponsra en kavaj bara för att jag skriver om hennes liv så trycker du tumme ner.

Jag är ju inte dummare än att jag fattar vart den här omröstningen kommer att sluta, men då kan jag ju alltid skylla på er. Eftersom jag uppenbarligen hatar ridsport så mycket så kommer jag att åka med när hon tävlar i Laholm på lördag. Ni får gärna säga hej om ni ser mig, jag bits inte så hårt som det ser ut.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden