Fälttävlan
25 oktober 2012 20:15

”Jag har kämpat och kämpat”

(Uppdaterad) För några veckor sedan var Sara Algotsson Ostholt försiktigt optimistisk när det gällde att säkra framtidshästen Mrs Medicott. Men nu börjar det bli ont om tid.

– Jag har kämpat och kämpat och kämpat för att kunna behålla den här hästen men det ser inte ut att gå, säger Sara Algotsson Ostholt.
– Jag är jätteledsen och besviken. Jag vet inte vad jag kunde ha gjort mer för att bevisa vad jag kan och vill för att få behålla henne.  

Nu återstår bara ett par dagar innan silvermedaljören från London måste ha en ekonomisk lösning klar för att kunna vara säker på att få behålla Mrs Medicott över nästa OS – något som ägaren lovat tidigare. Hon har sponsorer som är beredda att köpa halva hästen, men det räcker inte. Om inte Sara Algotsson Ostholt får fram de pengar som fattas den här veckan hämtas Mrs Medicott av ägarna. 
– Om jag har förstått det rätt ställs hon i ett försäljningsstall, säger Sara Algotsson Ostholt. 

Läs mer i nästa nummer av Ridsport.

Läs mer om insamling för att rädda hästen till Sara

Hingstar Online

Just nu 133 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar