Sport
13 augusti 2015 16:48

”Jag ville vara säker”

"Jag tror jag är nöjd med min laginsats, svårt att säga just nu" sa Tinne Vilhelmson Silfvén minuter efter sin ritt. Vårt lagankare levererade en bra ritt med Don Auriello med bara en förarglig miss i ettorna som kostade, totalt .

”Jag ville vara säker”
Don Auriello och Tinne Vilhelmson Silfven i fin stil. Photographer Roland Thunholm/Bil

Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello har haft en period med lite svårt med att stå still i halterna och med det ryggningen i samma härad. Av det syntes inget idag. En harmonisk ritt utan press, kanske också med lite mindre uttryck än vanligt.

– Bahhh puuhh, jag ville vara säker på att han inte skulle bli för tänd därinne så att han inte skulle stå stilla i halterna, det var min största oro innan. Nu var han inte ett dugg imponerad av miljön inne på stadion så jag kunde kanske haft ett snäpp mer tryck, konstaterade en lättad Tinne direkt efter ritten.
– Jag är faktiskt jättenöjd med honom, men felet i ettorna kommer kanske därifrån, jag kan inte säga varför  men kanske det kom från det.
– Det var viktigt för mig att ge Anton en solid början här i Aachen. Nu var det som att rida varsom helst, för mig var känslan fantastisk. Jag är nöjd men vill alltid mer, man vill alltid göra bättre komma högre och få mer poäng.
– Jag vill inte säga att jag safade, det låter så dumt, jag var orolig innan bara för halterna. Faktiskt, jag är nöjd, konstaterade Tinne innan det var dags för FEI-TV. 

Procent 74.300%(7) , 74.200%  (7),  76.700% (2), 71.700%  (9), 75.200%(4),  77.100% (3), 76.900% (5)
Totalt 75.157%

Resultat, rörelse för rörelse

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden