Dressyr
15 februari 2021 06:20

Jeanna Högberg visade storform på Flyinge

ToppresultatFyra pallplatser av fyra möjliga blev det för Jeanna Högberg som dansade fram med sina hästar på Flyinge i helgen. Ena dagen blev det seger med Astoria och en andraplats med Fiorucci HT, andra dagen var det tvärtom.

Jeanna Högberg visade storform på Flyinge
Jeanna Högberg tog täten med Astoria i ett ärevarv i helgen. Här syns ekipaget på Breeders 2019. Foto: Roland Thunholm

De unga landslagstrupperna har dominerat startfälten på Flyinge i helgen, men här reds även Intermédiaire II och FEI Grand Prix. I topp landade ingen mindre än Jeanna Högberg med sina båda hästar Astoria och Fiorucci HT.

Under lördagen gick Intermédiaire II-segern till Fiorucci med 72,598 procent, medan Astoria dansade in på andraplatsen med 69,657 procent. Söndagens Grand Prix kammade Astoria hem med 72,464 procent på sista raden, medan Fiorucci gick i mål på 70,906 procent. I den sistnämnda klassen var det dock endast fyra starter, så tekniskt sett var valacken inte placerad.

Trea i Intermédiaire II blev Evelina Söderström och Latinotanz med 68,137 procent. Jacob Nörby Sörensen knep fjärdeplatsen med Ellegaardens San Droneur på 67,304 procent.

Resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden