Dressyr
6 juli 2021 14:12

Jessica von Bredow slår sig in på rankningens andraplats

RankingI två är har Isabell Werth legat både etta och tvåa på världsrankningen. Men nu slår sig Jessica von Bredow in på andraplatsen. Svenskarna behåller i princip sina rankningar.

Jessica von Bredow slår sig in på rankningens andraplats
Ekipaget som slagit sig in på andraplatsen – Jessica von Bredow-Werndl och TSF Balera BB. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

Jessica von Bredow-Werndl och TSF Dalera BB ligger nu tvåa på dressyrens världsrankning. För första gången på två år har någon lyckats bryta Isabell Werths grepp om förstaplatsen och andraplatsen. Det är kombinationen Isabell Werth och Weihegold OLD som får se sig förpassade till tredjeplatsen, medan Werth och Bella Rose behåller förstaplatsen.

Patrik Kittel och Well Done De La Roche Cmf behåller sin placering, det vill säga plats 14 på världsrankingen. Therese Nilshagen och Dante Weltino Old behåller plats 18. Kombinationen Patrik Kittel och Delauney Old behåller plats 23.

Rose Mathisen och Zuidenwind 1187 går från plats 75 till 73. Minna Telde och Isac avancerar en plats, från 97 till 96.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden