Dressyr
6 februari 2020 21:56

Kerstin André utsedd till Årets dressyrtränare

PrisasHon hyllas för sitt systematiska sätt, sin ärlighet och öppenhet - något som låg till grund när Kerstin André idag utnämndes till Årets dressyrtränare 2019.

Kerstin André utsedd till Årets dressyrtränare
Kerstin André är utsedd till Årets dressyrtränare 2019. Foto: Lottapictures

Priset till Årets dressyrtränare delas ut av Svenska Dressytränarklubben i samarbete med Ridsportförbundets Dressyrkommitté. Kerstin André var en av 32 kandidater som nominerats till årets utmärkelse, som hon kommer att få ta emot inför publiken i Scandinavium.

Juryns motivering

”Kerstin är med sitt stora kunnande, sin öppenhet och ärlighet en tränare att lita på. Hon lotsar ekipage på olika nivåer, på att systematiskt sätt, steg för steg utan att forcera. Kerstin hjälper häst och ryttare att hitta harmoni i träningen. Hon är dessutom rättfram och rolig.

Kerstin åstadkommer resultat på bredd och topp, från ponnyryttare till senior, från unghäst till Grand Prix. Kerstin är en person man ser på framridningen. Hon finns till hands för sina många elever. Kerstin André har med sina många elevers goda tävlingsresultat och prestationer gjort avtryck i svensk dressyr.”

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden