Avelsnyheter
1 februari 2017 09:35

Kickstart för KWPN Stallion Show

Nu pågår ett av Europas största avelsevenemang i holländska 's-Hertogenbosch. KWPN Stallion show bjuder på premiering av 3-åriga hingstar och tävlingar för förbundets äldre hingstar. Publik på distans har i år bättre möjligheter att följa med.

Kickstart för KWPN Stallion Show
2016 års hoppvinnare In Between (e Toulon-Berlin) segrade men har sedan inte setts till mycket. Han fick avbryta sitt flerdagarsprov våren 2016 och deltog inte i höstens prov.

KWPN Stallion Show är i år 1-4 februari, där de två första dagarna är vigda åt hoppning. Imorgon torsdag koras en ny premiehingst och kvällen avslutas med auktion.

Fredag och lördag är dressyrhingstar men även geldersee och de här obligatoriska och mycket populära tuigpaards, körhästar med ett helt speciellt uttryck. 

Nytt för året är en egen app för förbundets egen tv-kanal, KWPN TV. Den live-sänder under de här dagarna och är delvis fri medan arkivmaterial är bakom betalvägg. Just nu finns ett prova på erbjudande som är gratis, sök på KWPN TV via Appstore. Ett årsabonnemang kostar 30 €.

Samtliga startlistor
Onsdagens gruppindelning

Deltagande hopphingstar Sidan uppdateras med länk och film efterhand.
Deltagande dressyrhingstar Sidan uppdateras med länk och film efterhand.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden