Fälttävlan
27 december 2013 16:48

King Bob på topplista

Ludwig Svennerståls King Bob finns med på tidningen Horse and Hound's lista över de bästa fälttävlanshästarna i Storbritannien 2013.

King Bob på topplista
Ludwig Svennerstål red King Bob till en elfte plats i tyska Luhmühlen i juni. Nu är King Bob med på listan över de främsta fälttävlanshästarna i Storbritannien 2013. Hanna Broms

King Bob (f 1998 e King of Siam) har plats 18 på listan över de fälttävlanshästar som har plockat flest poäng på tävlingar i Storbritannien under 2013. Då många av världens mest meriterade ryttare är stationerade i England består listan av idel ädel fälttävlansadel. 

Englandsbaserade Ludwig Svennerstål och King Bob blev bland annat nia i fyrstjärniga Burghley tidigare i år. Ekipaget var också placerat i Luhmühlens fyrstjärniga klass. 

Listan toppas av Mr Cruise Control (val v 2001 e Cruising) som under 2013 har vunnit både Luhmühlen CCI4* och Chatsworth CIC3* tillsammans med Andrew Nicholson, Nya Zeeland. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden