Sport
9 juli 2019 05:50

Koll: Här är de internationella FHS-ekipagen

FHSSnart är det dags för den internationella delen av Falsterbo Horse Show att ta vid. Har du koll på vilka ekipage du kan spana in på hopp- och dressyrbanan? Här finns länk till listan.

Koll: Här är de internationella FHS-ekipagen
Malin Baryard Johnsson med H&M Indiana och Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zack är två ekipage som spenderar större delen av den här veckan i Falsterbo. Arkivbilder: Roland Thunholm och FEI/Stefan Lafrentz

En lång rad spännande internationella klasser väntar under veckan i Falsterbo, inte minst GP-hoppning och Nations Cup i såväl dressyr som hoppning. På hoppbanan kommer publiken kunna se ekipage som schweiziska VM-bronsmedaljören Steve Guerdat med SWB-Bianca, EM-silvermedaljörerna Harrie Smolders och Don VHP Z, och den japanska kämparduon Shino Hirota och Life Is Beautiful som den svenska publiken hejade fram under världscupfinalen i Göteborg.

Enligt listan över entries får hemmapubliken se åtminstone ett par blågula VM-ekipage, som Malin Baryard Johnsson med H&M Indiana och Fredrik Jönsson med Cold Play.

Life Is Beautiful Rider Shino Hirota 2fotofei
Life Is Beautiful (f 2003, e As de Thurin-Anart uppf Agneta Sjögren-Fredriksson) föddes i Sverige och tävlar för Japan. Foto: FEI

På dressyrbanan kommer svenska ekipage som Patrik Kittel med Well Done de la Roche CMF förhoppningsvis att glänsa ordentligt, likaså kometekipaget Malin Wahlkamp-Nilsson och Eddieni. Svenskarna möter ekipage som danska Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zack och tyska Frederic Wandres med Duke of Britain.

LISTA ÖVER HÄSTAR OCH RYTTARE TILL FALSTERBO

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 113 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-