Hoppning, Ridsport Play
24 oktober 2022 09:52

Kolla klippet: Angelica Augustssons segerrunda

FullträffDet känsliga stoet Kalinka van de Nachtegaele satte inte en hov fel i gårdagens klockrena omhoppning under världscupen i Helsingfors. Angelica Augustsson Zanotelli såg ut som lugnet själv och såg till att ta en av karriärens största segrar - här kan du se ekipagets vinnarrunda.

Kolla klippet: Angelica Augustssons segerrunda
Angelica Augustsson Zanotelli hade en fantastisk helg i Helsingfors - dubbla segrar med Kalinka van de Nachtegaele. Foto: Roland Thunholm

Efter lördagens seger kände Angelica Augustsson Zanotelli på sig att vinnarformen verkligen fanns där i hennes Kalinka van de Nachtegaele. Och mycket riktigt – det var ingen som ens var i närheten av ekipaget när de på söndagen toppade världscupklassen i Helsingfors.

Med över en sekund till godo på tvåan fick ekipaget till en mycket väl avvägd runda, där det känsliga stoet inte såg ut att sätta en hov fel. Här nedan kan du se den avgörande omhoppningen:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden