Ridsport Play
3 maj 2020 07:25

Kolla klippet: I sadeln med Peder Fredricson

I brist på tävlingar fortsätter tävlingsarrangören Global Champions Tour att bjuda på riktigt godbitar. Den här gången får vi se Peder Fredricsons rafflande segerrunda i Stockholm med Peder själv som kommentator. Se "In the saddle with Peder Fredricson" här.

Kolla klippet: I sadeln med Peder Fredricson
Det är inte varje dag vi får höra Peder Fredricson vara sin egen kommentator. Foto: LGCT

Nyligen bjöd tävlingsarrangören Global Champions Tour på en öppenhjärtig filmad intervju med Peder Fredricson och nu får vi även följa med honom i sadeln. Tillsammans med H&M All In gjorde han förra sommaren en helt fenomenal runda i Grand Prix-klassen i Stockholm. Med tufft motstånd säkrade han segern på hemmaplan och publikens jubel visste inga gränser.

Nu bjuder Global Champions Tour på segerrundan med Peder Fredricson själv som kommentator. Peder pratar oss igenom varje steg i både grundomgången och omhoppningen, han berättar om förberedelserna, taktiken, att det är viktigt att tänka på att andas och mycket mer. Han berättar även om känslan efteråt och hur det var att vinna på anrika Stockholms Stadion. Se klippet här under.

Global Champions Tour

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden