Ridsport Play
21 februari 2021 15:33

Kolla klippet: Soega på landslagsträning

Framsteg"Soega fick äntligen visa upp sig igen vilket hon tyckte var väldigt roligt. Så tacksam för varje dag jag får med min stjärna." Det skriver Denise Ljungkvist på Instagram efter ekipagets första landslagsträning efter buköppningen. Se klippet här.

Kolla klippet: Soega på landslagsträning
"För ett år sedan vågade jag inte ens tänka tanken på att vi skulle få uppleva detta igen", skriver Denise Ljungkvist på Instagram. Foto: Skärmdump

Det var i oktober 2019 som Soega blev dålig mitt under den stora dressyrtävlingen i Linköping. Efter att ha ilats iväg till Helsingborgs djursjukhus buköppnades hon akut och vägen tillbaka har varit lång för Denise Ljungkvist och hennes ögonsten.

Små ljusglimtar har dykt upp på sociala medier längs vägen och nyligen tog ekipaget ett stort kliv på vägen tillbaka mot toppen. För första gången på ett och ett halvt år var det dags för landslagsträning med Louise Nathorst – och Soega dansade fram. Se klippet här under.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Denise Ljungkvist (@deniiseljungkvist)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden