Fälttävlan, Ridsport Play
8 januari 13:27

Kolla klippet: Stjärnhästens årliga krumbukter

RodeoTrots att London 52, trefaldig femstjärnig segrare och mästerskapsmedaljör, hunnit bli 15 år har han inte slagit av på takten - valackens bocksprång när han sätts igång efter sin höstvila har blivit en årlig viral succé. Missa inte klippet på när Laura Collett som vanligt sitter stadigt i sadeln.

Kolla klippet: Stjärnhästens årliga krumbukter
Laura Collett och London 52 var med i det brittiska guldlaget i fälttävlan på OS 2021. Foto: FEI/Christophe Taniére

Brittiska landslagsryttaren Laura Collett har i flera år delat med sig av filmklipp i sociala medier när hon sätter igång och börjar hoppa sin London 52 (HOLST val f -09, e Landos-Quinar Z, uppf Ocke Riewerts) efter vilan.

Den rutinerade valacken, som vunnit de femstjärniga klasserna i Badminton, Luhmühlen och Pau samt tagit lagguld på OS, bjuder sin ryttare på en rejäl rodeo – han piper och bockar och spenderar mer tid i luften än på marken. Träningspasset lockar numera en hel del publik hemma på brittiskans gård.

Se klippet här nedan och glöm inte att sätta på ljudet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden