Fälttävlan
24 februari 2017 11:15

Linda Algotsson tillbaka i landslagsvärmen

Uppmärksamheten var stor när nye förbundskaptenen oväntat petade henne ur landslaget i början av året.
I dag skriver tidningen Barometern att landslagsdörren återigen öppnats för Linda Algotsson.

Linda Algotsson tillbaka i landslagsvärmen
Till Barometern säger Algotsson att mötet med Bergendorff gick ut på att lära känna varandra och prata framtid BILDBYRÅN

Enligt Barometern gjordes nya planer för Linda Algotssons fortsatta landslagsmedverkan upp i tisdags på Algotssons gård i Körningsven. Då möttes förbundskapten Fredrik Bergendorff och Linda Algotsson, tillsammans med Olle Anfelt som är mental rådgivare och coach vid Sveriges Olympiska Kommitté, SOK.

Till Barometern säger Algotsson att mötet gick ut på att lära känna varandra och prata framtid. Mötet gav frukt och ett unikt upplägg för Algotsson.

”Jag står fortfarande utanför a- och b-truppen, men kopplas till a-landslaget med ett eget upplägg. Inte alls ovanligt i andra idrotter. Däremot tror jag aldrig det förekommit inom ridsporten”, säger Algotsson till Barometern.

Ridsport söker Linda Algotsson.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden