Fälttävlan
22 september 2017 17:40

Linda bästa svensk dubbelt upp

Linda Algotsson är hittills bästa blågula ryttare två gånger om på Nations Cup-tävlingen. Laget har halkat ner ett snäpp sedan igår.

Linda bästa svensk dubbelt upp
Lina och Fair Spot, som här är ett par år yngre, tar för sig i Belgien.

Dressyren på Nations Cup-tävlingen i Waregem är klar. I den trestjärniga klassen ligger Linda Algotsson och Fairnet nu tvåa, just efter Felix Etzel och Bandit 436.

Även i CIC2* med 84 starter är Linda bästa svensk.  Tillsammans med 8-åriga Fair Spot ligger hon åtta efter en dressyr på nära 71 procent som gav 43,8 straff.

I den trestjärniga klassen ligger Jonna Britse/Quattrino på plats 30. Lagryttarna Anna Nilsson/Candy Girl och Hanna Berg/Quite Survivor ligger på plats 32 och 39 bland de 92 till start.

Det svenska laget ligger just nu trea av de sju nationerna som deltar i Nations Cup. I morgon är banhoppning på agendan för två- och trestjärningt innan det hela slutligen avgörs med terräng på söndag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 111 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-