Hoppning
8 januari 2022 10:51

Linda Heed klar för Global Champions League

MiljonvinsterNu står det klart att Linda Heed ska rida i Global Champions Tour. Därmed har hon chans att vinna stora pengar.

Linda Heed klar för Global Champions League
Linda Heed och Laurien van Orshof. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

Det är redan klart att Linda Heed ska rida Global Champions League i Hamburg. Övriga i laget är bland andra Simon Delestre och Jur Vrieling. Men det kan bli fler starter i den penningstinna touren. Linda Heed berättar för Södermanlands Nyheter hur det kommer sig:

Jessica Kürten, som är tillbaka som min huvudtränare sedan förra året, har hjälpt mig. Sedan har tre av mina hästägare gått ihop till ett team och supportar mig. Jag har samarbetet med dem sedan länge, men de har inte känt varandra, men nu backar de upp mig så att jag kan göra den här satsningen med deras hästar.

I stallet hos Linda Heed, som numera bor i Skåne, finns bland annat Decurio, Laurien van Orshof, Heartcour och Calvin. Däremot har Certina sålts, och stoet rids nu av Fanny Fridén.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden