Ridsport Play
27 april 2019 09:57

Lorenzo kommer tillbaka till Friends

FrihetsdressyrDen franska hästartisten Lorenzo kommer tillbaka till Sweden International Horse Show - i år med ett nummer som enligt uppgift "inte är likt något annat som tidigare setts". Se och inspireras av ett härligt filmklipp med Lorenzo tills det blir dags för Friends i november.

Lorenzo kommer tillbaka till Friends
Lorenzo gästade SIHS senast 2015, där han trollband publiken med sin frihetsdressyr. Foto: Roland Thunholm

Sweden International Horse Show meddelar på sin hemsida att den franska hästartisten Lorenzo kommer tillbaka till årets show. Denna gång med ”Ett nummer som inte är likt något som setts tidigare och som inte lämnar någon oberörd”. Lorenzo trollband publiken i Friends Arena med sin frihetsdressyr 2015 (se bilder från showen här), och gästade även showen i Globen tjugo år tidigare då han bara var 18 år gammal.

Lorenzo bor tillsammans med sina hästar i franska Camargue, och i klippet nedan går det att se delar av hans träning. Se och förundras över samspelet mellan häst och ryttare:

SIHS meddelar att även den svenska hästartisten Tobbe Larsson kommer till Friends för första gången.
– Det ska bli fantastiskt att, tillsammans med mina hästar, ta plats på Friends arena och uppträda för den enastående publiken där, säger Tobbe Larsson till SIHS och tillägger att han inte kan tänka sig ett bättre sätt att fira sitt 20-årsjubileum på.

Källa: Sweden International Horse Show

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden