Dressyr
16 april 2023 18:11

Lovisa Wessblad lämnar Helgstrand

ÅtervändareLovisa Wessblad lämnar beridarjobbet hos Helgstrand och flyttar hem till Sverige. Anledningen är ett nytt beridarjobb på västkusten. "Ibland måste man ta chansen", skriver Lovisa på sociala medier.

Lovisa Wessblad lämnar Helgstrand
Lovisa Wessblad har visat framfötterna under sina år på Helgstrand. Foto: Susanne Högdahl

Lovisa Wessblad lämnar Helgstrand Dressage efter fyra år som beridare och flyttar hem till Sverige. ”Det är med blandade känslor jag lämnar Helgstrand-familjen efter nästan fyra år”, skriver Lovisa Wessblad på sociala medier. ”Jag är så otroligt tacksam över allt jag har fått uppleva, alla fantastiska hästar jag har fått rida och allt jag har lärt mig under tiden.”

Anledningen till flytten är ett nytt beridarjobb, berättar Lovisa Wessblad vidare. ”Inom en snar framtid kommer jag att bli en del av teamet på Hannell Dressage som ryttare. Ett snabbt beslut, men ibland dyker möjligheten upp och då måste du bara ta chansen.” Hannell Dressage finns på Lynga Gård i Heberg söder om Falkenberg på västkusten, och verksamheten är inriktad på att ta fram Grand Prix-hästar. I teamet ingår även Marina Mattsson, som nyligen kommit tillbaka in i den internationella hetluften.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden