Hoppning
12 februari 2021 18:33

Lyckad fredag för Douglas på spanska banor

RosetterEn fjärdeplats i en 1,50-klass blev fredagens bästa svenska hoppresultat. Det var Douglas Lindelöw och Casquo Blue som stod för prestationen i spanska Vejer de la Frontera.

Lyckad fredag för Douglas på spanska banor
Douglas Lindelöw och Casquo Blue tog en fjärdeplats i fredagens 1,50-klass. (Bilden är från ett tidigare tillfälle.) Foto: Roland Thunholm

I den 3* 1,50-klassen var Douglas Lindelöw och Casquo Blue en av sju som nollade i både grund och omhoppning. Tiden räckte till en fjärdeplats i klassen med 60 startande som vanns av Belgiens Gudrun Patteet och Sea Coast Kashmira Z.

Även Antonia Andersson och Dexter placerade sig i klassen, efter ett tidsfel i grunden.

Douglas blev placerad även i fredagens 3* 1,45-klass, då med Jezebel. Han var felfri och tiden i fas två ledde till en 16:e plats. Snabbast bland de 71 startande var schweizaren Steve Guerdat och Ulysse des Forets.

Även under torsdagen var Douglas Lindelöw och Jezebel felfria i en 1,45-hoppning, och slutade då på en niondeplats.

På den 2* touren i spanska Oliva red Petronella Andersson in på en sjundeplats i fredagens 1,45-klass tillsammans med Castres van de Begijnakker Z. Segern gick till Belgiens Koen Vereecke och Donna Vd Windeweg Z.

I Lier i Belgien tog Wilma Hellström rankingpoäng genom en 14:e plats i en 2* 1,45-klass på fredagen tillsammans med Cicci BJN.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden