Hoppning
17 mars 2018 14:24

Malin och H&M Indiana placerade i Paris

ParisDe femstjärniga hoppningarna i pampiga Grand Palais rullar vidare. Bästa svenskar i 1,50 var Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana.

Malin och H&M Indiana placerade i Paris
Malin och Indiana flyger fram. Foto: Roland Thunholm

Malin Baryard Johnssons H&M Indiana fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Efter att ha börjat hoppa de större klasserna sent i höstas har det blivit mestadels felfritt och  Paris är inget undantag.  I går värmde de upp med dubbelt felfritt i 1,45 just utanför placering. Med felfritt i dagens tidshoppning på 1,50 la ekipaget beslag på den sista placeringen, nummer 12, och stod för den bästa svenska insatsen.

Peder Fredricson /H&M Zaloubet och Henrik von Eckermann/Flotte Deern 5 red in på tider som hade räckt till topplaceringar, men fick varsitt nedslag på vägen. Klassen vanns av tysken Felix  Hassman och Cayenne WZ (HOLST, f 2005, e Caludio-Ramirado).

Senare i dag väntar parhoppning på 1,60 där Malin med H&M Cue Channa är enda svensk till start.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden