Sport
26 juli 2021 05:28

Måndag i Tokyo

OS i TokyoMåndagen är tävlingsfri på OS i Tokyo där det laddas för dressyrens lagfinal i morgon, tisdag. För dig som inte kan få nog av ridsportens OS finns här länkarna du behöver för att nörda ner dig, se repriser och analysera resultatlistor.

Måndag i Tokyo
Japans dressyrryttare Shingo Hayashi med Scolari 4 vid fredagens besiktning i Tokyo. Friday 23 July 2021. Foto: FEI/Christophe Taniere

Dressyrens kval i Grand Prix är avklarat och i morgon rids lagfinalen och på onsdag den individuella finalen i Grand Prix kür.

Både Therese Nilshagen och Juliette Ramel har tagit sig till kürfinalen där 18 ekipage startar och Sverige är klart för tisdagens lagfinal.

Måndagen är en vilodag på ridsportens OS men här finns massor av läsning för dig som inte kan få nog. Efter dressyren är det dags för fälttävlan innan banhoppningen avslutar OS i Tokyo.

Missa inte heller OS-podden med nya avsnitt varje morgon under OS.

Resultat

Regler

Discovery+ (betalkanal) sänder OS och där kan det gå att se sändningar i efterhand.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden