Sverige
25 december 2020 09:31

Mest läst 2020 – de mest populära hästnamnen

Del 2Alice och Tindra toppade listorna över de mest populära hästnamnen under 10-talet, tätt följda av Tequila och Doris. Artikeln med topp-15-listor över namnen på både hästar och ponnyer blev en av årets mest lästa på Ridsports webb.

Mest läst 2020 – de mest populära hästnamnen
En av alla hästar som fått namnet Alice under 10-talet är detta sto f-15 e Armani Code-Last Man Standing, uppfödd och ägd av Hannetorp Gård AB, som belönades med hoppdiplom som 3-åring. Olof Hellberg visade. Foto: Yvonne Karlsson

Artikeln över de mest populära hästnamnet är en riktig gammal goding – den publicerades redan i början av 2018 men har levt vidare i allra högsta välmåga sedan dess. 2020 kom den upp i topp bland de allra mest lästa under året.

Det är försäkringsbolaget Agria som sammanställer listor över de vanligaste namnen på hästarna och ponnyerna som försäkras hos dem. Där framkommer det att Alice är det vanligaste hästnamnet och Tindra det vanligaste ponnynamnet. Artikeln med de två listorna hittar du här.

 

Artikeln om en förrymd ponny som hittades död är en annan av de mest lästa artiklarna 2020 liksom artikeln om den godkände hingsten som hittades vanvårdad.

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden