Sverige
24 december 2020 09:56

Mest läst 2020 – kändisarnas tjuvridning polisanmäldes

Del 1En Youtube-profil fick nej som svar på frågan om denna fick rida hästarna i hagen, men trots detta dök det upp bilder på sociala medier när hästen reds barbacka i hagen. Artikeln om tjändisarnas tjuvridning på västkusten i somras blev en av årets mest lästa artiklar på tidningen Ridsports webb.

Mest läst 2020 – kändisarnas tjuvridning polisanmäldes
Youtube-profilen fick inte lov att rida hästarna i hagen. Ändå dök det upp barbackabilder på sociala medier. Artikeln om kändisarnas tjuvridning i sommarhagen blev en av årets mest lästa på Ridsports webb (bilden har inget samband med texten). Foto: iStockphoto

Youtube-profilen och hennes vänner hyrde ett hus på västkusten och frågade om de fick rida på hästarna i hagen intill. De fick nej, men några dagar senare dök ett klipp upp på sociala medier som visade hur en person i sällskapet tjuvred en av hästarna.

En kompis till hästägarens dotter kände igen hästen på filmen och skickade det vidare. Händelsen polisanmäldes, men brottet var svårrubricerat eftersom det inte satt skyltar uppe om att man inte fick gå in i hagen. Artikeln om kändisarnas tjuvridning blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb under året, och du hittar plusartikeln här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden