Sverige
30 december 2021 08:26

Mest läst 2021 – våldtäktsdömd man driver inackorderingsstall

Del 7En våldtäktsdömd polischef som driver ett stall i Småland där det hyrs ut stallplatser - det var en artikel som engagerade stort på tidningen Ridsports webb. Artikeln om mannen och hans inackorderingsstall blev den näst mest lästa under året.

Mest läst 2021 – våldtäktsdömd man driver inackorderingsstall
Artikeln om den våldtäktsdömde tidigare polischefen som driver inackorderingsstall blev den näst mest lästa på tidningen Ridsports webb under året. Foto: Roland Thunholm

Den högt uppsatte polischefen dömdes för bland annat grov våldtäkt, våldtäkt, sexköp och misshandel. Han släpptes ur fängelset efter att ha avtjänat två tredjedelar av sitt straff, och numera driver han ett stall i Småland, där han har hyrt ut stallplatser sedan början av 80-talet.

TV 4 har gjort en dokumentär om gripandet av mannen, den heter ”Kapten klänning – polischef och våldtäktsman”. I samband med att tidningen Expressen träffade mannen 2019 publicerade Ridsport en artikel med bland annat länkar till Expressens. Denna artikel har lästs flitigt sedan dess, och i år blev den näst mest lästa på webben. Du hittar den här.

Under 2021 häktades en annan man misstänkt för våldtäkt mot barn, detta blev ett ämne som diskuterades flitigt under året. Nyheten om häktningen som publicerades i början av sommaren kan du läsa här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden