Blogg
24 december 2015 06:30

Multitasking – igen!

Det här med multitasking, jag har pratat om det förr men känner att jag upplever så många nya multitasking-stunder som jag behöver dela med mig av.

Chefen var ute och körde spann häromdagen, körde ut en runda och sedan körde vi upp till gräsplanen på Stenshill, den vilar sig nu i form till nästa år och för att gräset ska vara på topp och inte ha en massa runda cirklar av dött gräs där konerna stått innan på den perfekt uppmätta dressyrplanen (fruktansvärt rakt och vackert uppmätt dressyrplan som man nästan kan tro att en stackars hästskötare har mätt upp tidigare under året).

Så får chefen den briljanta idéen att man kan plocka upp koner och eventuella trädgårdsmöbler på vagnen medan han skrittar runt bredvid. Sagt och gjort, konerna kom upp på vagnen trots att ett och annat konpar huserat en stackars mus som nu blev hemlös. Så tänker en stackars hästskötare att man antagligen ska skritta hem och ställer sig längstbak på vagnen och agerar konomfamnare. Men så sätter han iväg och ska trava vidare? En syn måste det ha varit. Alla överlevde och ingen skadades allvarligt i processen.

Nu är jag hemma på två veckors semester i norr med snön. Önskar alla en god jul!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden