Sverige
14 december 2020 13:35

Niklas Jonsson: ”Tävlingar kommer kunna genomföras”

Fler reaktionerTidigare landslagsryttaren Niklas Jonsson utsågs nyligen till ny ordförande i Svenska Ridsportförbundets hoppkommitté. Han stöttar förbundets beslut om tävlingsstoppet och vilka som får tävla i början av nästa år. Läs vad han skriver här.

Niklas Jonsson: ”Tävlingar kommer kunna genomföras”
Niklas Jonsson driver utbildningsstall för häst och ryttare, och har bland annat ridit världscupen. Foto: Roland Thunholm

Niklas Jonsson är ny ordförande i hoppkommittén och har också gjort ett inlägg angående Svenska Ridsportförbundets beslut gällande tävlingsstoppet. På sin officiella Facebooksida skriver han att beslutet ”kändes som en tidig julklapp till alla hästmänniskor”. Han fortsätter: ”Nästa år kommer tävlingar kunna genomföras. Förvisso inom ramen för samhällets restriktioner.”

Samtidigt lider han med dem som hamnat på ”fel sida” när det gäller tävlandet, men uppmanar dem att hålla modet uppe i de svåra tider som råder. Han uttrycker också en förhoppning om att beslutet kan komma att ändras när läget förändras, vilket var det som hände i år. Läs hela inlägget här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden