Krönika
17 oktober 2017 13:51

”Nu sadlar vi om”

VälkommenNu har vi gjort vårt allra första nummer av en ny, fräsch och modern Ridsport. Samtidigt lanserar vi en till utseendet helt ny sajt här på tidningenridsport.se.

”Nu sadlar vi om”
Varmt välkommen till Nya Ridsport önskar ridsports redaktionschef Lena Sellman. Foto: Ann Sofi Hjärn

Storleken på vår nya papperstidning är lättare att hantera och den nya papperskvalitén kan äntligen göra alla fantastiska bilder rättvisa. På sajten är det lättare att få en överblick över alla våra artiklar och formen är – tycker vi – renare och mer lättnavigerad. Dessutom är den snabbare.
Detta är faktiskt den i särklass största förändringen av tidningen i Ridsports 45-åriga historia. Både utseende- och innehållsmässigt. Spännande, tycker vi!

Allt går snabbare

Ett av skälen till förändringen är att sättet vi läser och söker information på har förändrats väldigt mycket, på kort tid. Allt går mycket snabbare. Fler och fler läser digitalt i stället för på papper. Därför flyttar vi nu huvuddelen av vår nyhets- och tävlingsbevakning hit till vår digitala plattform där du snabbt kan ta till dig av nyheter och resultat via din dator, telefon eller surfplatta.
I papperstidningen blir det i stället mer djuplodande, grävande och analyserande – men fortfarande högaktuellt – material. Det blir förstås också spännande intervjuer och porträtt, och som tidigare initierade faktaartiklar, nyttiga för alla oss som håller på med hästar. Artiklar du kan läsa i lugn och ro, hemma i favoritfåtöljen.

En produkt – två plattformar

Från och med nu är alltså Ridsport en produkt med två plattformar, papperstidningen och sajten. Om du prenumererar får du tillgång till allt. Det betyder också att om du inte ordnat med din inloggning är det hög tid nu. Prenumeranter kommer att kunna läsa mer på sajten än andra.

Om du inte är regelbunden gäst på vår sajt kan du anmäla dig till vårt nya nyhetsbrev. Där kan du själv välja vilken sorts nyheter du vill prenumerera på, så att du inte missar något viktigt.

Mina kolleger och jag hoppas att du ska bli nöjd! Och vi tar mer än gärna emot dina åsikter om förändringarna, eller förslag på vad du vill läsa om, på sajten eller i papperstidningen.

Trevlig läsning!

/Lena Sellman
Redaktionschef, Ridsport

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden