Hoppning
24 maj 14:44

Nya lag i hoppallsvenskorna

Lag-SMTvå lag som hamnade precis under kvalstrecket i hoppallsvenskorna får nu en ny SM-chans efter att två lag dragit sig ur.

Nya lag i hoppallsvenskorna
IM Sportriders är ett av lagen som kan få rida i Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

Det har blivit omkastningar i Folksam Ponnyallsvenska och Folksam Elitallsvenska. Ett lag i SM-finalen i ponnyallsvenskan och ett lag i semifinalen i elitallsvenskan har dragit sig ur. Lagen har ersatts med nästkommande lag från respektive zon.

I Folksam Ponnyallsvenska är det serietvåan i zon Nord, Equality Riders, som har tackat nej. Serietrean Strömsholms RF har istället tackat ja till platsen. SM-finalen rids hos Strömsholms RF på nationaldagen, tisdag 6 juni.

I Folksam Elitallsvenska är det serietvåan i Södra zonen, Vellinge HF, som har valt att avstå. Serietrean Österlens RK träder in istället. Semifinalen rids hos Åby RK i Norrköping söndag 4 juni.

Folksam Ponnyallsvenska – regler
Folksam Ponnyallsvenska – slutställning

Folksam Elitallsvenska – regler
Folksam Elitallsvenska – slutställning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden