Sverige
7 april 2016 09:20

Nya roller i SWB

SWB förändrar bland personalen och har utsett Elisabet Ernblad till kommunikationsansvarig, medan Ann-Charlotte Cadier tar över som hingstansvarig.

På SWBs kontor har det gjorts en del förändringar från och med april. Men det är välbekanta ansiktet som har fått nya roller.

Elisabet Ernblad har varit hingstansvarig hos SWB sedan sju år tillbaka och arbetade tidigare med internkommunikation hos Astra Zeneca i Lund.

Från och med april kommer hon i stället att vara ansvarig för SWBs satsning på kommunikation och marknadsföring. Hon kommer också att stötta sin efterträdare på posten som hingstansvarig – Ann-Charlotte Cadier – under en övergångsperiod.

Ann-Charlotte har också arbetat inom SWB under flera år, främst som projektledare för Ung SWB, Framtidsspaning, Helhetsgrepp Unghäst och Elitfölauktionen. Under de senaste åren har hon även fungerat som stallchef på Bruksproven.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden