Världen
6 juli 2021 11:15

OS-lagen uttagna för Schweiz, Tyskland och Frankrike

OS i TokyoNu har lagen tagits ut till OS i hoppning för Schweiz, Tyskland och Frankrikes del. I lagen ryms nummer ett till tre i världsrankingen, liksom en rad ryttare på topp 100-listan.

OS-lagen uttagna för Schweiz, Tyskland och Frankrike
Daniel Deusser är en av de uttagna för Tyskland. Arkivbild. ArkivFoto: Roland Thunholm

Laguttagningen till OS i Tokyo är klar för Schweiz del. Martin Fuchs och Clooney 51 får sällskap av Steve Guerdat och Venard de Cerisy. Övriga två ekipage är Beat Mändli med Dsarie och Bryan Balsiger med Twentytwo des Biches.

Rankingen hos de schweiziska ryttarna är plats två för Guerdat, plats tre för Fuchs, 74:e plats för Mändli och 64:e plats för Bryan Balsiger.

Det tyska laget består av Daniel Deusser och Killer Queen VDM, Christian Kukuk med Mumbai, André Thieme med DSP Chakaria samt Maurice Tebbel och Diarado.

När det gäller tyskarnas ranking ligger Deusser etta, Kukuk 44:a, Thième på plats 284 och Tebbel på plats 124.

Frankrikes lag till OS består av Pénélope Leprevost med hästen Vancouver De Lanlore, Simon Delestreoch Berlux Z, Nicolas Delmotte och Urvoso du Roch samt Mathieu Billot med Quel Filou 13.

Världsrankingsiffrorna för fransmännen är Leprevost på 31:a platsen, Delestre är på plats 30, Delmotte på 62:a plats medan Billot är rankad på plats 50.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden